Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Συναρπαστικό ματς στο Δελβινάκι / Πωγωνάτος - Αμπελόκηποι : 3-3


Συναρπαστικό ματς έγινε στο Δελβινάκι μεταξύ του τοπικού Πωγωνάτου και των Αμπελοκήπων με τελικό αποτέλεσμα το ισόπαλο 3-3!

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο από το 44΄, ενώ στο 80΄ έμειναν με 9 παίκτες. Παρόλα αυτά κι ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ, στα τελευταία λεπτά πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.


Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ζενέλης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπαλατζία Α. σκόραρε για το 1-0. Αμέσως απάντησαν οι φιλοξενούμενοι και στο 5ο λεπτό ο Γαλάνης με σουτ, μετά από σέντρα του Οικονόμου, ισοφάρισε σε 1-1. Στο 18΄ ο Μπενέκος με σουτ εκτός περιοχής βάζει και πάλι μπροστά τον Πωγωνάτο και 2-1. Στο 44΄ ο Μπουζούκας αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 45΄ ο Μάντζαρης εκτελεί εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε ο Γαλάνης και ισοφαρίζει σε 2-2.

Στο 50΄ ωραία ατομική ενέργεια και πάσα του Λόκα στον Οικονόμου, ο δεύτερος πλασάρει για το 2-3. Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 94΄, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, εκτέλεσε ο Ντέλλας, απέκρουσε ο Κατσιγιάννης, αλλά στην επαναφορά ο Ντεμίρης δεν αστόχησε.

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ με τον Μπενέκο κι ένα δοκάρι σε σουτ του Ζενέλη. Οι Αμπελόκηποι απείλησαν στο 1ο ημίχρονο με τους Μάντζαρη και Οικονόμου, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο είχαν καλά σουτ με τους Λόκα και Χριστογιώργο.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου