Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Πράμαντα : Έφυγε με το διπλό από τη Μουσιωτίτσα και είναι στην κορυφή


Πήρε το διπλό στο φινάλε η ομάδα των Πραμάντων μέσα στη Μουσιωτίτσα με σκορ 2-3 και είναι στην κορυφή του Β Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, παρέα με την Νεοκαισάρεια!


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με διαγώνιο σουτ του Μάγκου. Ισοφαρίζει η Μουσιωτίτσα, εκτέλεσε φάουλ ο Γούσης, η μπάλα βρήκε και σε σώματα πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1. Στη συνέχεια ο Παπαιώαννου πήρε τη μπάλα από απόκρουση σε σουτ και πλάσαρε για το 2-1. Αμέσως μετά ο Μπέσης με συρτό διαγώνιο σουτ ισοφαρίζει σε 2-2. Το τελικό 2-3 για τα Πραμάντα, που τους έδωσε τη νίκη, έγινε όταν ο τερματοφύλακας Κάλλιας εκτελεί φάουλ από το κέντρο και βρήκε στην μικρή περιοχή τον Παππά, ο οποίος με κεφαλιά σκόραρε.

Οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Παππά Β., η μια μάλιστα όταν το σκορ ήταν 2-2 και στην επόμενη φάση η Πράμαντα έκανε το 2-3. Η Μουσιωτίτσα έπαιζε με 10 παίκτες από 43΄, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κίτρινη κάρτα ο Δόσης Χ., γιατί χτύπησε αντίπαλο. Η Πράμαντα εκτός των γκολ είχε καλές ευκαιρίες με τον Μάγκο στο 1ο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε δυο φάσεις, σε μαρκάρισμα πάνω στον Μάγκο και η άλλη περίπτωση για χέρι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου