Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Χορταστικό ματς στα Πράμαντα - Νικητές οι γηπεδούχοι με 5-2


Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα των Πραμάντων, που κέρδισε με 5-2 τον Αετό Αετορράχης!

Μόλις στο 2ο λεπτό βγήκε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Μάγκος δεν αστόχησε για το 1-0. Στο 18΄ ο ίδιος παίκτης, μετά από ασίστ του Γιώτη, πλάσαρε για το 2-0. Στο 38΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. με διαγώνιο σουτ του Ασωνίτη.


Στην επανάληψη η Αετορράχη έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μήτση, στο 60ο λεπτό. Κι όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63΄ με τον Κασίμη, μετά από πάσα του Ασωνίτη. Τρία λεπτά κράτησε η χαρά τους και στο 66΄ ο Παππάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-2. Στο 68΄ ο Σπανόπουλος έκανε το 4-2, έπειτα από ασίστ του Μάγκου και το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 75΄ ο Μάγκος, μετά από πάσα του Σπανόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι στο 1ο ημίχρονο ήταν αρκετά καλοί, είχαν δυο δοκάρια το ένα με τον Γερογιάννη Μ. και το άλλο σε κεφαλιά του Μήτση. Μια καλή ευκαιρία του Ασωνίτη, έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αντίπαλοι αμυντικοί. Τα Πράμαντα έχασαν κι αυτά ευκαιρίες με τους Μάγκο, Θανάση και Γιώτη να μη μπορούν να νικήσουν τον Κρανά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου