Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Χτύπησε στα στημένα και πήρε βαθμό η Ηλιόκαλη – Φλύαρη η Κοσμηρά, μπορούσε περισσότερα


Ισόπαλο έληξε το ματς στην Κοσμηρά, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ηλιόκαλη, με σκορ 2-2!


Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν στα γκολ που δέχθηκαν την αδυναμία τους να αμυνθούν σε στημένες φάσεις των αντιπάλων, καθώς τα δυο γκολ της Ηλιόκαλης προήλθαν από εκτελέσεις φάουλ – γεμίσματα. Βρήκαν τελικά τον τρόπο να ισοφαρίσουν, αν και πολλές φορές έκαναν την παραπάνω ενέργεια αντί να τελειώσουν τις φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη χτύπησαν όπως είπαμε στα στημένα και πήραν έτσι τον πρώτο τους βαθμό για φέτος στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Μπήκε επιθετικά η ομάδα της Κοσμηράς και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Περβανάς έκανε την διείσδυση στην περιοχή από αριστερά, σούταρε, αλλά απέκρουσε ο Τσόλης. Στο 4ο λεπτό φάση διαρκείας στην περιοχή της Ηλιόκαλης μετά από κόρνερ, πλασέ του Μπαλαμάτσιου, η μπάλα λίγο άουτ.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων, η Ηλιόκαλη είναι αυτή που άνοιξε το σκορ, όταν ο Παππάς Γ.  με εκτέλεση φάουλ γέμισε μέσα στην περιοχή, ο Λαμπρίδης πετάχτηκε και με κεφαλιά – ψαράκι έγραψε το 0-1. Η απάντηση της Κοσμηράς άμεσα και στο 13΄ ο Ζώτος έπιασε ωραίο σουτ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, περνάει τη γραμμή, αν και τη σπρώχνει πιο μέσα ο Περβανάς, το γκολ είναι του Ζώτου.

Στο 19΄ μια ακόμα καλή ευκαιρία για την Κοσμηρά για να μπει μπροστά στο σκορ. Ο Κούρου έβγαλε κάθετη πάσα στον Περβάνα, αυτός τετ-α-τετ με τον Τσόλη, δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα τον Ηλιόκαλη. Κι ότι δεν έκανε η Κοσμηρά το έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 39΄, σε παρόμοια φάση με το 1-0. Γέμισμα από φάουλ του Παππά Γ., πήδηξε ο Λαμπρίδης με τον Παππά Α. για την κεφαλιά, τελικά βρήκε τη μπάλα ο δεύτερος και την έστειλε στο πλεχτό για το 1-2.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι στην επανάληψη και πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό ο Μπαλαμάτσιος βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσόλη, νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στη συνέχεια η κεφαλιά του Πάσχου διώχθηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων. Στο 59΄ μπαλιά του Τσούρη στον Περβανά, σουτ του δεύτερου από αριστερά, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 61΄ ο Παππά Γ. δεν πήγε να γεμίσει όπως στα γκολ της Ηλιόκαλης, επιχείρησε απευθείας την εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ελάχιστα δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι η μπάλα, πιθανόν να το «έγλυψε». Στο 65΄ βρίσκει δίχτυα η γηπεδούχος, με τον Περβανά να βγάζει πολύ ωραία παράλληλη μπαλιά από αριστερά, προβολή του Μπαλαμάτσια από κοντά και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Η Κοσμηρά πίεσε στο φινάλε για την πλήρη ανατροπή. Στο 84΄ σουτ του Περβανά εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα. Στο 94΄ σέντρα του Πάσχου από δεξιά, προβολή του Περβανά, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

 

ΚΟΣΜΗΡΑ : Μπουκουβάλας, Τσούρης (Συμεωνίδης 80΄), Παπαδημητρίου, Στόλης, Νούσης (Σταύρου 49΄), Κούτρας (Θέμος 75΄), Κούρου, Ζώτος (Πάσχος 46΄), Μπαλαμάτσιας, Περβανάς, Παπαστράτος

ΗΛΙΟΚΑΛΗ : Τσόλης, Λαμπρίδης, Παππά Α., Παγώνας, Κοντοδήμας (Λέκκας 80΄), Τζώρτζης (Καρυωτάκης 49΄λ.τρ.), Παππάς Γ. (Πανταζής 75΄), Θανάσης, Κλεισούρας, Παππάς Π., Μπίνας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου