Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Κόνιτσα : Πέρασε με τεσσάρα από την Αγία Μαρίνα - Τρία γκολ με πέναλτι


Συνεχίζει τις νίκες η Πίνδος Κόνιτσας, που πέρασε και από την Αγία Μαρίνα με σκορ 0-4, με τα τρία γκολ να μπαίνουν με πέναλτι!

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο απείλησαν δυο φορές με τον Μουρεχίδη, ενώ η Αγία Μαρίνα είχε καλή ευκαιρία με τον Παππά Γ., μετά από σέντρα του Βαλανά, να μη μπορεί να κερδίζει τον Χατζηρούμπη. Άλλη μια καλή ευκαιρία έχασε ο Τσίκας Χ..


Στο 49΄ είχε ευκαιρία ο Λάμπρου για την Πίνδο και στο 55΄ ο Κίτσος κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή από τον Πότση. Εκτελεί ο ίδιος και κάνει το 0-1. Στο 60΄ ο Δημόπουλος κερδίζει κι αυτός πέναλτι, εκτελεί και πάλι ο Κίτσος για να γίνει το 0-2. Στο 71΄ σέντρα του Ντότη, διώχνει ο αντίπαλος τερματοφύλακας και ο Σπανός Δ. που καραδοκεί δεν αφήνει την ευκαιρία χαμένη, κάνοντας το 0-3. Στο 79΄ η Κόνιτσα κέρδισε τρίτο πέναλτι σε ανατροπή του Πατσούρα. Ο Κυρτζόγλου ανέλαβε την εκτέλεση, ο Χρήστου έδιωξε και στην επαναφορά ο Μήτσος με σουτ έκανε το 0-4. Στο 85΄ ο Τσίκας Θ. απείλησε για τους γηπεδούχους ενώ η Κόνιτσα είχε δυο καλές στιγμές με τους Λάμπρου και Σπανό Δ. που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

 

Αγία Μαρίνα : Πότσης (69΄ Χρήστου), Βάσιος (46΄ Σοκορέλης), Μήλος, Παππάς, Κωστούλας, Βαλάνας, Τσιάβος (51΄ Τσίκας Θ.), Θεοχαρίδης, Κουτσογούλας (58΄ Κωλέτσης), Ζώτος

 

Κόνιτσα : Χατζηρούμπης, Ντότης, Σπανός, Τσιούτσιος, Μήτσος, Πατσούρας (80΄ Γαιτανίδης), Κίτσος (65΄ Σπανος ), Χαλούλος (76΄ Κυρτζόγλου), Λάμπρου, Δημόπουλος (76΄ Ντεντόπουλος), Μουρεχίδης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου