Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Μοιρασιά στην Ηλιόκαλη - Ο Τσόλης κράτησε τους "πράσινους" στο ματς


Ισόπαλο το παιχνίδι στην Ηλιόκαλη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Σταυράκι με σκορ 1-1!

Οι «πράσινοι» πήραν το δεύτερο βαθμό τους στο πρωτάθλημα, ενώ το Σταυράκι έφτασε τους 7. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έκανε αρκετές αποκρούσεις, κυρίως στο 1ο ημίχρονο, κρατώντας έτσι την ομάδα του μέσα στο ματς για να έρθει αργότερα η ισοφάριση.


Στο 3΄ φάουλ του Κολιού, απέκρουσε ο Τσόλης. Στο 15΄ φάουλ από τον Ζάγκα, διώχνει ο Τσόλης, η μπάλα φτάνει στον Κρασόπουλου που σουτάρει, πάλι διώχνει ο γκολκίπερ της Ηλιόκαλης. Δυο λεπτά μετά πλασέ του Αθανασίου, πάλι απέκρουσε ο Τσόλης. Στο 23΄ σουτ του Κολιού η μπάλα άουτ, αλλά στο 29΄ το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μιχαήλ πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 0-1. Στη συνέχεια σουτ του Πράσσου για το Σταυράκι κι ένα του Παππά Γ. για την Ηλιόκαλη δεν βρήκαν στόχο.

Στο 52΄σουτ του Πεπόνη, απέκρουσε ο Τσόλης. Στο 73΄ ήρθε η ισοφάριση για τους «πράσινους», όταν ο Φωτίου εκτέλεσε φάουλ και ο Πράσσος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στη συνέχεια ένα σουτ του Μιχαήλ για το Σταυράκι κι ένα του Παππά για την Ηλιόκαλη, δεν βρήκαν στόχο.

 

Ηλιόκαλη : Τσόλης, Κοντοδήμας, Παππάς Α, Παγώνας, Μπίνας, Θανάσης, Σκουτελιάς, Φωτίου, Καρυωτάκης (87’ Λέκκκας), Παππάς Π, Παππάς Γ.

Σταυράκι : Κάτσιος, Κολιός, Ζάγκας, Καπατσέλης, Αγγέλης, Κρασόπουλος (80’ Πολιός), Πράσσος, Αθανασίου Κ (70’ Βαλαρης), Πεπόνης, Μιχαήλ, Λαμπράκης (58’ Αθανασίου Ο)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου