Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Στην επανάληψη πήρε την πρώτη νίκη το Ρωμάνο, 2-0 επί της Δαφνούλας


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το Ρωμανό, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Δαφνούλας!


Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως παρέμειναν τελευταίοι, ακόμα χωρίς βαθμό, κάτι που δεν δικαιολογείται, τουλάχιστον από τη σημερινή εικόνα τους. Το Ρωμανό επίσης μαχητικό εκμεταλλεύτηκε στις ευκαιρίες που είχε να κάνει δυο γκολ, είχε δοκάρι στην αρχή του αγώνα και κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε

Στο 3ο  μόλις λεπτό οι γηπεδούχοι απειλούν με σέντρα – σουτ του Τσάλλου από δεξιά, οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Περνάνε αρκετά λεπτά για να δούμε κάποια άλλη φάση, με τον Λαγό Κ. να σουτάρει εκτός περιοχής στο 23΄ και τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

Στο 29΄ κάθετη του Καραγκούνη, ο Λυπόπουλος σε φάση τετ-α-τετ στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό και πάλι πάσα από τον Καραγκούνη, ο Ναστούλης σουτάρει εντός περιοχής, μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 33΄ απειλεί η Δαφνούλα, ατομική ενέργεια του Καντζέλη από αριστερά, δεν σπάει όμως δεξιά, πλασάρει και η μπάλα περνάει άουτ.


Στην επανάληψη είδαμε πιο πολλές ευκαιρίες, συν τα δυο γκολ, παρά την παγωνιά. Στο 58΄ σε φάση αντεπίθεσης ο Ναστούλης κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, σουτ του Βλάχου Π. μέσα από την περιοχή, κόντρα σε σώματα αμυντικών και κόρνερ η μπάλα. Μετά από δυο λεπτά απίστευτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Καντζέλης πασάρει στον Ζιάκα, σουτ του δεύτερου, πετάγεται στο "γάμα" ο Γκόγκος βρίσκει με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα, αυτή γλύφει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ.

Στο 66΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Λυπόπουλου από αριστερά, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 72΄ έχουμε μια φάση που φωνάζει για παράβαση η Δαφνούλα πάνω στον Κατσαμπίρη. Δεν δίνεται κάτι, αλλά δεν διακρίνεται και καλά αν πατάει γραμμή ο επιθετικός των φιλοξενούμενων.

Στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν το πρώτο τους γκολ, ο Λυπόπουλος πασάρει δεξιά στον Ναστούλη, αυτός σουτάρει και νικάει τον Βασιλείου Π. για το 1-0. Εδώ αποβάλλεται ο Λαγός Β., πιθανόν για εξύβριση.

Στη συνέχεια αν και με 10 πίεζαν οι φιλοξενούμενοι για να ισοφαρίζουν, έτσι σε φάση αντεπίθεσης στο 83΄ ο Λυπόπουλος πασάρει στον Τσάλλο, ο οποίος έχει κάνει φοβερή κούρσα στη φάση, πασάρει παράλληλα πάλι στον Λυπόπουλο κι αυτός δεν δυσκολεύεται από κοντά να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

 

ΡΩΜΑΝΟ : Γκόγκος, Αποστολάκης Π. (Μάντης 84΄), Μητρογιάννης Δ., Αντωνίου, Μπούτικος, Μάγκος, Βλάχος Π. (Μητσογιάννης Λ. 68΄), Τσάλλος, Καραγκούνης (Αποστολάκης Κ. 90΄), Λυπόπουλος (Ιωαννίδης 90΄), Ναστούλης

 

ΔΑΦΝΟΥΛΑ : Βασιλείου Π., Λαγός Κ., Παπαδόπουλος (Canaj 82΄), Αυδίκος, Πανάρετος, Λαγός Β., Ιωάννου (Ράπτης 63΄), Ζιάρκας, Σεγκανάκου (Κατσαμπίρης 63΄), Οικονόμου (Βήκας 78΄), Καντζέλης 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου