Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Τρίτη νίκη για τη Μουσιωτίτσα - "Κλώτσησε" την ευκαιρία στο φινάλε η Αετορράχη


Η Μουσιωτίτσα τρίτωσε τις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά το 2-1 επί της Αετορράχη στην έδρα της!

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά σπατάλησαν και μοναδική ευκαιρία στο φινάλε να πάρουν έστω τον βαθμό.

Οι γηπεδούχοι είχαν σουτ με τους Ζάβαλη και Παππά Β. στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν βρήκαν στόχο. Στο 11΄ διπλή ευκαιρία για την Αετορράχη με τους Ντούτση και Μήτση. Στο 17’ σέντρα του Β. Παππά, ο Θ. Παππάς έστειλε με σουτ τη μπάλα άουτ. Στο 23΄ σου του Ιορδανίδη, στο οριζόντιο δοκάρι, μετά η μπάλα πάει στον Παππά Β. που σκοράρει, αλλά έχει υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Στο 28΄ σουτ του Ασωνίτη μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ. Στο 40΄ σουτ του Κασίμη από πλάγια, άουτ η μπάλα.


Στο 47’ ο Ντερμάρης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σε σουτ του Κασίμη, ενώ στο 53’ ακυρώθηκε γκολ και πάλι για οφσάιντ στον Β. Παππά για τη Μουσιωτίτσα. Στο 56΄ ο Τσιρώνης έδωσε πάσα στον Παπαϊωάννου, ο οποίος από κοντά δεν αστόχησε και έγραψε το 1-0. Στο 68΄ σουτ του Παππά Θ., απέκρουσε ο Κρανάς. Τέσσερα λεπτά μετά πάλι ο Παπαϊωάννου με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 2-0. Στο 70΄ παράλληλη πάσα του Παππά Β. από αριστερά, προβολή του Παπαϊωάννου, τώρα δεν βρίσκει στόχο. Στο 73΄ σέντρα του Γερογιάννη, ο Νάτσικας πλάσαρε από κοντά και μείωσε σε 2-1, βάζοντας τους «οράνιε» ξανά στο ματς. Στο 76΄ ο Νάτσικας βρέθηκε σε καλή θέση για γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 88΄ οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Χριστογιάννη από τον τερματοφύλακα Ντερμάρη. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γερογιάννης, αλλά σπαταλά αυτή τη μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 90’ ο Παππάς Β’ έφυγε στην αντεπίθεση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

 

Μουσιωτίτσα : Ντερμάρης, Ζάβαλης, Δήμος Κ (78’ Νικόπουλος Σπ), Τσιρώνης, Δόσης Α, Παππάς Θ, Αγγέλης (Δόσης Β), Παράσχης, Παπαϊωάννου,Παππάς Β, Ιορδανίδης

Αετορράχη : Κρανάς, Μοτσενίγος Σπ, Μοτσενίγος Ν, Γερομιχάλης, Χριστογιάννης, Μήτσης, Ντούτσης, Παπανικολάου (77’ Τούνας), Κασίμης (63’ Νάτσικας), Γερογιάννης, Ασωνίτης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου