Κυριακή 9 Απριλίου 2017

"Πειθαρχημένα" για πλει οφ το Σταυράκι!!!




Στο γήπεδο Στάθης Τσανακτσής ο Απείθαρχος φιλοξένησε το Σταυράκι και ηττήθηκε με σκορ 1-3!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μια σημαντική νίκη στη μάχη που δίνουν για να βρεθούν στα πλει οφ ανόδου, καθώς ακολουθεί δύσκολο ματς με τη Ζωοδόχο εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη φρέναραν, μετά την ξέφρενη πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, και περιμένουν το αυριανό ματς του Π.Α.Ο. Κόνιτσας με την Κρύα για να μάθουν αν θα συνεχίσουν να είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Στο 7΄ σουτ του Κολιού Χ., σε κόρνερ βγάζει ο Ράπτης. Στη συνέχεια της φάσης κι άλλο σουτ από τον Δέρβα, αποκρούει ξανά ο Ράπτης. Στο 13΄ σουτ του Τσάγκα, σωτήρια απόκρουση του Ράπτη. Στο 23΄ ο Μαργιόλας γύρισε ωραία το κορμί του και με σουτ έκανε το 0-1. Στο 43΄ μπαλιά του Ναθαναήλ στον Βούλγαρη που σεντράρει από αριστερά, προβολή του Τσάγκα για το 0-2. Στο 45΄ δυνατό στου του Κοντογιάννη εκτός περιοχής, οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 1-2. 

Στο 49΄ σέντρα του Ναθαναήλ, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικούς του Απείθαρχου και φτάνει στον Κολιό Χ. που από κοντά κάνει το 1-3. Στη συνεχεία Λογοθέτης και Κοντογιάννης προσπάθησαν να σκοράρουν για τον Απείθαρχο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 


ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ : Ράπτης, Διβάνης, Ζιάρας, Μπότης (Χασάνης 66΄), Κατσούρας, Ντόντης, Κωνσταντινίδης, Λογοθέτης, Στογιάννης (Νάτσης 84΄), Κοντογιάννης, Γιαννείος (Βλάχος 23΄)

ΣΤΑΥΡΑΚΙ : Γκάτζιος, Βούλγαρης, Λύπιτκας (Ζάννης 66΄), Δέρβας, Φώτος, Κίτσιος, Τσάγκας (Βέργης 85΄), Ναθαναήλ, Κολιός Κ. (Κολιούσης 63΄), Κολιός Χ., Μαργιόλας














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου