Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Νίκες για Κληματιά και Ζίτσα!!!




Στο γήπεδο Ροδοτοπίου η Κληματιά υποδέχτηκε τον Μαχητή Ιωαννίνων και πήρε τη νίκη με σκορ 5-0!

Το σκορ άνοιξε στο 3ο λεπτό ο Γκουγιάννος με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 30΄ σέντρα του Μαρκούλα και καταπληκτικό γυριστό σουτ του Βλαχόπουλου για το 2-0. Στο 32΄ ο Νάτσικας με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 50΄ ο Γκούγιαννος έχασε πέναλτι, καθώς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βλάχου. Στο 59΄ ο Τζιάτζιος με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 4-0. Στο 73΄ 1-2 Γκουγιάννου με Κυριαζίδη και ο τελευταίος πλασάρει εύστοχα για το 5-0. 


ΚΛΗΜΑΤΙΑ: Μπαλατσός, Γκουγιάννος Γ., Αργύρης (58' Κόκαλης), Γκουγιάννος Αλ., Βλαχόπουλος, Νάτσικας, Τζιάτζιος, Κατσουλίδης, Γκώγκος, Γεωργίου (66' Κυριαζίδης)


ΜΑΧΗΤΗΣ: Βλάχος, Αλτσιάδης, Παπαδέας, Φούκας, Κωλέττας, Τριάντηξς, Τσιακτσήρας, Μάτσης, Βλάχος Ι., Κίτσιος (71' Τασιούλας), Τηλικίδης (53' Μπίνας)















Στο ξερό γήπεδο Μαρμαρών ο τοπικός Ηπειρωτικός φιλοξένησε την ομάδα της Ζίτσας και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-4!

Το σκορ άνοιξε στο 19΄ ο Παπαυγέρης με κοντινό πλασέ. Στο 24΄ σουτ του Παντούλα για το 0-2. Στο 33΄ ο Παπαυγέρης παίρνει την ασίστ μετά από χαμένο πέναλτι και κάνει το 0-3. 

Στο 68΄ ο Τσώλης με πέναλτι μειώνει σε 1-3. Στο 75΄ κεφαλιά του Τσώλη και ασταθής απόκρουση του Καραγιάννη για το 2-3. Τελικό 2-4 στο 74΄ με κοντινό πλασέ του Παντούλα.


ΜΑΡΜΑΡΑ : Διαμάντης, Οικονόμου Ε., Τσόλκας, Ανδρέου, Βίνης, Xhveranji, Τζέκας, Τσάλης, Οικονόμου Χρ., Τσώλης, Οικονόμου Χα. (Οικονόμου Σ. 42΄)

ΖΙΤΣΑ : Καραγιάννης, Ζήγος, Μυλωνάς, Λιάκος (Γκέλης 76΄), Καραμίχος, Παππάς (Στράτος 67΄), Τσανέλης, Μπανάβας, Τσούμπρης (Βαλκάνος 86΄), Παπαυγέρης, Παντούλας
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου