Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Σωτήριο διπλό οι Πηγές Λούρου με χατ-τρικ Γιαννακούλη!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο η Αναγέννηση Ελληνικού φιλοξένησε τον Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου και ηττήθηκε με σκορ 1-4!

Σημαντικό «διπλό» για τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν έτσι τους 27 βαθμούς και απομακρύνονται από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεύτερη διαδοχική ήττα για το Ελληνικό, που είναι στους 41 πόντους και την 6η θέση, αδιάφορο βαθμολογικά.

Στο 28΄ ασίστ του Καψάλη στον Γιαννακούλη, πλασέ του δεύτερου, αποκρούει με τα πόδι ο Λάμπρης. Στο 33΄ μακρινό φάουλ του Κουτσογιάννη, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 51΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Κουτσογιάννη εκτός περιοχής, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα και στην αντεπίθεση των Πηγών Λούρου ο Μπίντος σεντράρει από αριστερά, προβολή του Καψάλη για το 0-1. Στο 60΄ ο Γιαννακούλης από αριστερά με ατομική ενέργεια και σουτ σκόραρε για το 0-2. Στο 76΄ παράλληλη μπαλιά του Μπίντου από αριστερά, ο Γιαννακούλης από κοντά πλασάρει για το 0-3, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι της εστίας. Στο 81΄ ο Στεργίου Φ με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ μειώνει σε 1-3. Στο 84΄ ο Γιαννακούλης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Γκατζιάνη και κερδίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο ίδιος για να κάνει χατ-τρικ και να διαμορφώσει το τελικό 1-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου