Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Πολλά…… μποφόρ, κανένα γκολ, στο βοηθητικό Κατσικάς!!!





Στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς η Δαφνούλας υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Βοτανικού και το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα!

Ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες, αφού οι μεν ερυθρόλευκοι έχουν ως στόχο την άνοδο, μέσω των play off και οι «μπλε» την παραμονή στην κατηγορία. Ίσως είναι πιο θετικό αποτέλεσμα για τη Δαφνούλα, βάση και δυναμικότητας του αντιπάλου, που έφτασε πλέον τους Λογγάδες στο 21 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός Βοτανικού παρέμεινε στην 3η θέση με 52 πόντους. Πολύ δυνατός αέρας στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς, που δυσκόλευε αρκετά και τις δυο ομάδες.

Στο 1ο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις εκατέρωθεν και οι δυο που έγιναν όλες κι όλες ήταν για τη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία πίεζε περισσότερο. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Κατσαμπίρη, ενώ ακολούθησαν καλές ευκαιρίες με τους Καλούδη και Παλιάγκα για τον Βοτανικό. Στο 66΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μιας και οι Μπαρέκος και Γιαννούλης (συμπαίκτες) διαπληκτίστηκαν εντός αγωνιστικού χώρου και ο δεύτερος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον πρώτο. Η ένταση και οι διαπληκτισμοί μεταξύ τους συνεχίστηκαν και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν. Η Δαφνούλας που είχε πλέον αριθμητική υπεροχή, ήταν αυτή που άρχισε να πιέζει περισσότερο, χωρίς όμως να πετυχαίνει κάτι ουσιαστικό. Στη συνέχεια κεφαλιές από Παλιάγκα και Τσιάβο Γ. ήταν οι καλύτερες στιγμές ως το φινάλε. Κάρτα, ίσως και αποβολή, θα μπορούσε να δοθεί και στον Λαγό Β., που μετά από φάουλ και σκληρό μαρκάρισμα είπε κάτι υβριστικό.


Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 23΄ φάουλ για τον Ολυμπιακό Βοτανικού εκτελεσμένο με κομπίνα, ο Λαλάι κάνει πάσα – τακουνάκι στον Σταματελάτο, αυτός επιχειρεί δυνατό γυριστό σουτ, βγάζει σε κόρνερ ο Μάντζιος.

Στο 30΄ σέντρα του Καλούδη από δεξιά, ο Παλιάγκας δεν πιάνει καλά τη κεφαλιά, ξανά Παλιάγκας πλασάρει από δεξιά και κοντά στην εστία, σε πόδι αμυντικού η μπάλα, που απομακρύνεται.

Ημίχρονο

Στο 47΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Κατσαμπίρη από το ύψος της περιοχής με δυσκολία διώχνει σε κόρνερ ο Ζότα.

Στο 53΄ μετά από γέμισμα, κεφαλιά – πάσα του Παλιάγκα προς τα πίσω, ο Καλούδης από αριστερά και εντός περιοχής σουτάρει, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 61΄ σέντρα του Παππά από δεξιά, πολύ καλή κεφαλιά του Παλιάγκα, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μάντζιου.

Στο 76΄ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κωλέτσιου με γροθιές διώχνει ο Ζότα.

Στο 78΄ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, σέντρα του Καλούδη από δεξιά, κεφαλιά του Παλιάγκα, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Μάντζιος.

Στο 82΄ κόρνερ του Στάθη, κεφαλιά του Τσιάβου Γ., ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα.


ΔΑΦΝΟΥΛΑ : Μάντζιος, Σταύρου, Λαγός Κ., Καραμπίνας (Κωλέτσιος 73΄), Στάθης, Λαγός Β., Ιωάννου (Λώλης 79΄), Τσιάβος Γ., Κατσαμπίρης (Παπαδόπουλος 89΄), Ράπτης, Τσιάβος Α. (Ζιάρκας 60΄)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ; Ζότα, Καρράς – Χαρίτος, Γιαννούλης, Παλιάγκας, Μπαρέκος, Σταματελάτος, Καλούδης, Λαλάι, Στράτης, Παππάς, Ζώτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου